goto top
Header_1

Shop

voorbeeldjes

Maak kennis met de ‘Voorbeeldjes’. Deze kaartjes maken tekenen wel heel gemakkelijk! Ze zijn superleuk, heel eenvoudig na te tekenen en geven je net dat beetje vertrouwen om zelf ook echt te gaan tekenen.

Ons brein is gek op plaatjes! Eenvoudige afbeeldingen prikkelen en zetten ons brein in beweging. Ons brein vindt altijd een manier om plaatjes betekenis te geven en met elkaar te verbinden tot een verhaal. Voorbeeldjes helpen om de woorden te vinden die jouw verhaal vertellen.

Voorbeeldjes zijn op oneindig veel manieren te gebruiken. Het zijn kletskaartjes, coachkaartjes en spiekbriefjes. Ze geven duidelijkheid, overzicht en vertrouwen. Maken moeilijke gesprekken net een beetje leuker en zorgen voor gezellige, fantasierijke en verrassende vertelmomenten.

Weet je wat zo leuk is?
Ook jij kunt een setje voorbeeldjes bestellen! Er zijn maar liefst 3 verschillende sets, in combinatie met stiften en een vel papier maak je iedere gedachte, ieder gesprek en iedere situatie gemakkelijk visueel.

Iedereen kan het, ook jij!

O ja...
Bij ieder setje kaarten krijg je toegang tot superleuke en handige templates, zo kun je meteen met de Voorbeeldjes aan de slag!

Symbolen

emotie iconen

60 kaartjes

€25,- /set

Kwaliteiten

kwaliteiten iconen

30 kaartjes

€15,- /set

Emoties

symbolen iconen

30 kaartjes

€15,- /set


Bij de aanschaf van 3 setjes tegelijk geldt op dit moment een korting van 10%.

* Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten!

Bestellen
templates

Beeldtekenaar heeft een aantal leuke templates getekend!
Je kunt ze gratis downloaden, we hopen je hiermee een klein beetje op weg te helpen.

Print ze uit, pak je stiften en laat je inspireren!

Voorbeeldjes templates Downloads